Monday, 22 August 2016

Thanks, Sis Jari Manis!

Assalamualaikum.

Update lewat malam. Err, pagi? Adakah anda merindui saya? Dan adakah anda tahu betapa terdesaknya saya untuk memiliki sebuah laptop?

Sorry laa aku dah tak dapat nak blogging macam dulu. Aku tak dapat blogwalking kacau kacau korang, aku tak dapat nak tinggalkan komen. Alaa, reply komen korang pun payah. Tak dapat nak nuffclick banyak banyak. Haih, semua tak dapat! T_T

And aku nak update entry kemain payah. Sampai lupa pasal simple pleasure from Sis Jari Manis. Allah. Sorry sangat sebab lambat bagitau. Sorryyyyyyy!



http://jarimanistravel.blogspot.my/

Simple pleasure nie dah lama sampai. Sweet sangat. Fridge magnet. Hehe Kita simpan elok elok nie tau bersama simple pleasure yang lain. Sahabat blogger KTC semua baik baik belaka. Mmmmuuahhhx.

Sekali lagi, sorry and thanks ye sis. Sapa jeles sila angkat tangan. Bluerk. Hehe

p/s : Rindu nak blogging macam dulu.

p/s sekali lagi : Napa ngan widget Followers saya tuu? Saya pakai phone susah nak detect masalah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...