Saturday, 17 March 2018

08 / 03 / 2018

Assalamualaikum.

Entry pertama untuk tahun ini? XD

Finally, lepas hampir 6 years guna Netbook 1 Malaysia. Alhamdulillah :D

08 March 2018

Beli bukan suka suka. Beli untuk kerja. Wuhuu, KTC dah dapat kerja! HAHA Kerja apakah ituuu..

BTW, lama tak bukak blog. In shaa ALLAH, lepas nie boleh laa jenguk blog selalu. Ada lagi tak yang ingat saya? Apa khabar korang? Ada perkembangan terbaru? Saya masih ingat lagi dengan korang korang yang selalu singgah blog nie dulu tau :'(

Good night <3

p/s : Netbook 1 Malaysia tu masih okay. Taktau macam mana dia boleh bertahan sampai sekarang, alhamdulillah :D

5 comments:

  1. kalau dijaga dengan elok, selalu barangan akan tahan lama...beerti KTC jaga dengan elok la netbook 1 malaysia tu....

    ReplyDelete
  2. How are you, KTC? Lama tak dengar cerita ^^

    ReplyDelete
  3. Ada ni ha. Kalau teringin nak bukak blog je baru sign in. Tp still igt kt KTC. :) Take care ok.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah 😃😃😃 Rezeki tuuu
    Erni Hasmiza

    ReplyDelete
  5. lama tu berbakti.. mesti dijaga elok rapi. laptop lama pun dari zaman uni 2008 dlu smpai tahun lepas beli baru. da nazak sangat hehe..

    ReplyDelete