Friday, 2 December 2016

KOSPEN dan Kahwin

Assalamualaikum.

22 Nov 2016

Bebudak KEMAS gradute. Sera pun terlibat sama. But aku takleh teman Sera kali nie coz aku duduk kat meja Komuniti Sihat Perkasa Negara [KOSPEN]. Tengok dari jauh jer laa.

Shy hehe

Aku sorang jer ke yang masih pakai phone takde kamera depan XD

Aku kat bahagian pendaftaran




27 Nov 2016

Tahun lepas Fini kawen. Baby pun dah ada sorang. Murah rezeki, alhamdulillah. Tahun nie Jeyna pulak kawen. Kawen, kawen jangan tak kawen, Sahabaiiit ku.

Cantiknya T_T

Tahniah, sayang. Kawen muda nie. Moga bahagia sampai bila bila. And cepat cepat dapat baby cantik dan kacak macam parents nya jugak. Phewww. Amin.


02 Dis 2016

Kak Siti Aja, anak bongsu BFF mak kawen hari nie. Pestime aku ke Kampung Kaba. Hihi

Tahniah, kakak comel :)

Hobi aku hujung hujung tahun macam nie, collect kad kawen ngan collect Yassin doorgift kawen tuu. Haha. Kad kawen zaman sekarang kan kiut miut.

Thanks for reading.

4 comments:

  1. Salam singgah sini dik..... suka tengok kad kawin dan doorgift skrg comel² jer....Tahniah kepada yang telah menamatkan zaman.bujang...semoga berkekalan dan berbahagia hingga ke akhirt hayat..

    ReplyDelete
  2. banyaknya wedding and that phone though. haha. seriously, yg ada kamera depan opens up so many possibilities. ey, yasin ni banyak sangat lahhh

    ReplyDelete
  3. btul, hujung tahun ni banyak wedding....

    ReplyDelete
  4. bestnya banyak pergi wedding....kotlah lepas ni terpalit berkat org kawen kat ktc pulak...hehehehheh
    invite jangan tak invite yer!

    ReplyDelete