Wednesday, 15 June 2016

Bazaar Ramadhan, Kabong

Assalamualaikum.

Hari nie jadi orang gaji jap. Kemas kemas rumah owner stall tempat aku keja. Lepas tuu gi Kabong, ada urusan. Selesai apa semua, singgahlah ke Bazaar Ramadhan, Kabong.





Aku nampak banyak stall kosong. Tapi suasana tetap meriah. K lah.

See ya.

21 comments:

  1. juh singgah bazaar miri gik...hehehhehe :D

    ReplyDelete
  2. Kitak orang cney sebenarnya sis? Tok kamek, ordinarywawa. Kamek dah ada blog baru. Chewah, ngeso ndah kamek lok. Hahah. http://diarimommymuhaimin.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog baru? Blog lamak camnie? Hehe In shaa Allah, ada kelapangan mek singgah :D

      Delete
  3. setakat ni saya baru sekali je pegi bazaar ramadhan. banyak betul choice sedap2!

    ReplyDelete
  4. parents kmk jak yg salu peg bazaar tapi kmk blum ada mood maok ikut hahaha T_T

    ReplyDelete
  5. kita belum pernah ke bazaar lagi. hahahaha xD

    ReplyDelete
  6. tak sempat lg terjah bazar.. nampak meriah :)

    jemput join GA :)

    http://ciksukataip.blogspot.my/2016/06/kad-raya-ga-by-nina_97.html

    ReplyDelete
  7. puasa ni tak sempat lagi pegi bazar
    selamat berpuasa akak

    ReplyDelete
  8. Saya selalu pergi bazar beli air dengan kuih je.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Kalau lauk boleh masak sendiri. Hehe

      Delete
  9. Hi KTC! rindu hazy x? heheee. kita jelez tgk KTC pandai jahit baju >.< Selamat berpuasa ye! xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai too! Mana mungkin tak rindu T_T Sihat tak??
      Heee jom laa belajar :D
      Selamat berpuasa too, gang!

      Delete
  10. alaaa..byk kdai xbkk..xpe la beli yg mn ada je k..slmt brpuasa..

    ReplyDelete
  11. bazar walaupun kecik tetap meriah.. trasa juga riuhnya.. hehe..
    dah naaak raya weh !!!

    ReplyDelete