Tuesday, 31 March 2015

Jeng Jeng Jenggg :D

Assalamualaikum.

Ini adalah pengalaman pertama aku mendapatkan barang secara online. Nie pun sebab ianya adalah free dengan menggunakan voucher :D Eyh, kalau bab barang free laju jer --'

Yeayy !!

Tak sangka pulak sampai hari nie. Thanks GD Express ! Anyway, bila masa pulak Chop Tong Seng jadi agent GDex nie?

Parcel kittew

Baiklah. Mari kita tengok isi di dalamnya secara berjemaah.



Alhamdulillah semuanya selamat sampai dan dalam keadaan yang baik. Thank you so much Zalora for our collaborations and for the voucher. I am so very very the glad laa :'D Ahh, broken English lagi.

Abaikan.

Friday, 27 March 2015

Alkisah Jam Tangan

Assalamualaikum wbt :D

Walaupun handphone kita sudah tersedia jam, tetapi pemakaian jam tangan sangat penting ye. Pegi mana mana pun nak kena tengok jam. Terutamanya buat si kaki jalan macam aku nie. Bukan sahaja penting, ia juga membuatkan kita nampak sungguh BERGAYA !


See? Jam tangan juga boleh mencairkan hati sanubari seorang wanita. Haha :P

Sekarang nie kalau nak beli jam tangan tak susah. Mana mana pun boleh cari. Dunia sekarang pun dah maju kan. Beli jam tangan online pun boleh :D Takyah aa nak berpeluh peluh, bersesak sesak pilih jam tangan --'

Yang susahnya adalah nak pilih yang mana satu. Yelah, sekarang nie ada banyak jenis jam tangan. Semuanya nampak cantik menarik tertarik. Boleh berpinar bijik mata :P Haha

Ada yang simple tapi berstyle, contohnya yang bertali kanvas macam nie :


Ada jugak yang bertali kulit. Walaupun ringkas tapi nampak sangat classy ye.


Ataupun yang bertali besi. Haa, yang nie nampak elegant dan mewah sikit.


Banyak lagi aa. Aku pun taktau berapa banyak jenis jam tangan dalam dunia nie. Pilih jer yang mana satu kita nak. Harga tidak menjadi masalah. Sebab harga jam tangan sekarang kebanyakannya mampu milik.

Ehem. Tetiba rasa macam nak beli jam tangan baru laa pulak :P

-Sponsored Post-

Thursday, 26 March 2015

UPU? SPA? UPU? SPA?

Assalamualaikum !

Petang tadi dah update UPU. Buat pilihan tak susah. Yang susahnya adalah macam mana nak hidup dengan pilihan yang telah dibuat --'

Semak samun

And aku ada terima SMS daripada pihak SPA jugak. Exam online? How?


Benda benda macam nie laa yang buatkan aku rasa berbelah bahagi. Tolonglah jangan seraboit kan kepala hotak aku --'

Kbye.

Monday, 23 March 2015

Inilah Keterujaan :D

Assalamualaikum !

January lepas, aku cash out Nuffnang buat pertama kalinya. Alhamdulillah, cek pun dah sampai beberapa hari yang lalu.

So, aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak kepada semua yang sudi singgah and selalu singgah menjenguk KTC. Terima kasih jugak kepada yang rajin menabung tuu. Semoga Allah swt sentiasa merahmati kalian. Amin, in shaa Allah.

Updated : Sorry. Picture has been removed -

Alhamdulillah. Dapat merasa Sony buat kali kedua dengan hasil Nuffnang. And aku dah dapat berblogging seperti biasa. TERIMA KASIH *Muah setepek !

Monday, 2 March 2015

STPMers

Assalamualaikum !

Actually, aku dah tau awal dah result aku berapa. Bocor. Kah ! Tapi tapi tapi, result aku sungguh tidak memuaskan --'

Updated : Sorry. Picture has been removed -

Dah agak dah akan jadi macam nie. Terutamanya Ekonomi. Aku memang sengaja tak repeat sebab aku memang tak mampu nak bawak. Kbye.

Terima kasih, Allah sebab aku sempat sampai ke tahap ini. Sorry mak, sorry bapak, sorry cikgu --'

Sunday, 1 March 2015

Kawen Kawen ~

Assalamualaikum.

Pestime jejak tayar moto kat Bintangor. Ambik masa dua jam jugak aa. Awal pagi gerak memang sejuk gila. Menggigil bawak moto semata mata nak tengok Pak Su bersanding dengan bini dia.

Oh, besar jugak Bintangor nie.

Dan bersih :)

Credit Pictures : FW

Updated : Sorry. Half of da entry has been removed -