Saturday, 28 November 2015

Kahwin Muda

Assalamualaikum.

Yeay hari nie lepak lepak rumah Fini. Rasa macam baru semalam buat kad kawen untuk awak. Esok nak kawen dah. Alhamdulillah. Umur 20 tahun, kawen muda laa tuu kan? Ke bukan? Hehe


Harap semuanya berjalan dengan lancar. Tak sabar nak tengok korang akad nikah, tak sabar nak tengok korang bersanding, tak sabar tak sabar tak sabar :D

And bini Usu dah selamat bersalin siang tadi. Yang nie lagi laa muda. Umur belasan dah dapat baby girl. Alhamdulillah.

K laa. Night night.

p/s : Bila laa aku nak dapat keja nie.................................................................?

30 comments:

  1. selamat pengantin baru untuk kawan KTC!
    happy dengar muda2 kawen...

    p/s:mun ada rezeki...adalah keja...mohon jak semua tempat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makseh :D *wakil hehe

      Aok. Hope cepat cepat ada rezeki.

      Delete
  2. bestnya hahaa. mok kawen muda tp blm ada calon. sobs. selamat pengantin baru utk kwn ktk! :D

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya kahwin muda! Haha. Tahniah Fini :p

    Fieyqa pun nk kerja jugak ni tapi malas nak cari hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :)
      Laa, jangan malas malas. Hehe

      Delete
  4. waaa.. tahniah untuk beliau, kahwin muda ni untung sebenarnya ^^
    Good luck, semoga dpt keje,,hehe

    ReplyDelete
  5. memang muda betul umur belasan tahun dah ada baby..nanti baby dah besar emak masih lagi maintain muda..gituhh..hehe

    ReplyDelete
  6. salam KTC, kak yana dulu kan, ada angan angan ni , bila dah tua ni sedor dah diri tu tak sedia lagi heheh XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Kakak laa nie. Hehe
      Kan. Allah rancang yang terbaik :)

      Delete
  7. hihi ingat ktc tadi. eh. hihik.
    hmm terliur jgk nk kahwin muda tp calon takde (alasan)
    pdhal ank dara pemalas no.1 di dunia ahahahaahhaah tak ready lg ok huhuhu

    congrats dkt kwn ktc <3333
    and moga allah permudahkan kak utk cari kerja wuhuw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errr, macam sama jer ayat baris ke tiga tuu. Hahaha
      Thanks btw *wakil hehe
      In shaa Allah, amin. Hiks XD

      Delete
  8. nak juga kahwin muda..tp org bersilih ganti..blm jodoh kot..hihi

    ReplyDelete
  9. hui.. lawanya heina.. KTC bila lagi.. hihihi

    ReplyDelete
  10. heeee.. lawanyaaa inai.
    ehem.. KTC post orang kawen. KTC bila? ekekeke

    ReplyDelete
  11. tahniahhhhh..
    kawen muda untung..
    dapat anak masa muda lagi untung

    ReplyDelete
  12. waa muda gikk..kmk tk 25 dh...belum gik time..hahhaa..sabar jak..

    ReplyDelete
  13. bagus kahwin muda.. anak dah besar, tapi mak masih awet muda.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, Kak Aiza. Dah macam adik beradik. Hehe

      Delete
  14. nak kawen tapi takdek calon. erkk hahaha

    ReplyDelete