Tuesday, 11 August 2015

Actually...

Aku gagal UPU.


Semoga Allah swt bukakan pintu pintu yang masih lagi tertutup buat aku. Amin.

48 comments:

  1. Sabar ye adik. Mungkin rezeki adik kat tempat lain. Banyakkan berdoa.

    ReplyDelete
  2. sabar ye. Perancangan Allah tu yang terbaik. teruskan berdoa :)

    ReplyDelete
  3. Sabar yunk..Ada hikmah tu.. :)

    ReplyDelete
  4. Sabarlah Dik.. Jangan putus asa, teruskan berdoa.. Ini bukan penghujung kehidupan..

    ReplyDelete
  5. Bersabar ye.. mungkin Allah dah aturkan something yg lebih baik, in sha Allah. Have faith and i will pray for you, sure thing :')

    ReplyDelete
  6. Sama la kita. Kita pun gagal. But saya try buat rayuan. Awak pun boleh. Yang penting, jgn sedih. In shaa Allah, mana tau ada peluang nanti. :)

    ReplyDelete
  7. xpe ade rezeki lain nanti

    ReplyDelete
  8. sabar ye. rezeki kat tempat lain tu. buat rayuan lagi sekali ;)

    ReplyDelete
  9. sabar. jangan give up. usaha lagi dengan rayuan atau alternatif lain. rezeki Allah ni luas dik. yakin dan positif ya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Never give up. Hehe In shaa Allah. Terima kasih :)

      Delete
  10. sabar lah ye, mungkin rezeki kat tempat lain. Nanti boleh try buat rayuan.

    ReplyDelete
  11. Moga ada rezeki lain untuk Elina.

    ReplyDelete
  12. Dik.. jangan putus asa. Sabar.. cuba buat rayuan lagi sekali. Pilih kos yang bersesuaian dengan result adik tu. InsyaAllah.. mesti ada rezeki. Yg penting kos bersesuaian dgn result tu. Jangan buat solat hajat. Mana tau Allah perkenankan hajat kite tu kan. Time berdoa mesti kene yakin taw. If la rezeki xde melalui UPU juga, try la mintak uitm. Dulu zaman akak dulu la keluarnya bulan 12 tuk mohon thru uitm. Tp zaman skrg akak tak taulah..

    Gud luck ye.. dongibab hokey.. senyum sikit.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, CK. Terima kasih ye :)
      *senyum sengeh sengeh :P

      Delete
  13. *jangan lupa bwt solat hajat.. hihi.. typing error..

    ReplyDelete
  14. insya-Allah, rezeki yang lebih baik dan lebih sesuai untuk KTC menanti.. bersangka baik dengan-Nya, have faith.. setiap kesabaran tu dikira.. all the best and good luck, KTC! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Really hope so. In shaa Allah. Amin. Terima kasih, NN :)

      Delete
  15. jangan putus asa dear..try lagi ya...sha doakan semoga yg terbaik milik mu

    kalau tak keberatan meh join GA sha..
    syarat simple ja..
    http://www.opzzpinky.my/2015/08/giveaway-wallet-by-opzzpinky.html
    tq :)

    ReplyDelete
  16. xpe.. msh ada jalan lain. x dpt upu smbg f.6.. yg penting usaha lps tu..



    Tahniah tersenarai.. Terima kasih sudi komen.. :) "Senarai Pengomen Tegar Mac, April, Mei, Jun, dan Julai 2015"

    ReplyDelete
    Replies
    1. KTC dah abis Form 6 dah pun. Haha
      Makseh. In shaa Allah kelak singgah okey :D

      Delete
  17. Gagal sekali tak bermakna gagal selamanya kan.. Yang penting jgn putus asa, jgn putus semangat.. In sha Allah ad rezeki nt 😊

    ReplyDelete
  18. Jgn putus asa dik...myb ada yg lebih baik sedang menanti adik.

    ReplyDelete
  19. sabar. jangan give up. mybe rezeki kat tempat laen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah. Hope so. Hehe Thanks btw :)

      Delete
  20. dah buat rayuan? hopefully diberi peluang kedua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi. In shaa Allah nak buat. A'ah. Hope so. Amin. Thanks btw :)

      Delete
  21. buat rayuan tau. try and pray. ada rezeki, Allah bagi masuk U 2nd intake nnt.

    ReplyDelete
  22. sabar. tak semestinya masuk U akan berjaya.
    ada hikmah semua ni

    ReplyDelete
  23. ALLAH SWT bagi apa yang kita perlukan, in shaa ALLAH, yakin pada ketentuan :) apa-apa pun teruskan usaha kuat dalam apa jua bidang yang bakal awak hadapi kelak...

    ReplyDelete
  24. ramai org sayang Elina kat atas ni :) Alhamdulillah, dah dapat keputusan rayuan dah pun. :) nk tnggu kata putus dari Elina je. Good Luck

    ReplyDelete