Tuesday, 7 July 2015

Thanks Blogger Ejulz XD

Assalamualaikum.

Yeay yeay. Aku lupa tahun bila last aku dapat kad raya and bagi kad raya. Kekeke Tadi posmen datang rumah membawa berita gembira. Alhamdulillah.

Tadaaa !!
Pfft. Gambar blur --'

Thank you Bro Ejulz. Kreatif. Anyway, big thanks and Selamat Hari Raya ! (sik lamak gik) :D

Night.

30 comments:

  1. seronok berbalas2 kad raya ni kan... :D slmt hr raya jgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yups. Betul tuu. Hehe Selamat hari raya ^^

      Delete
  2. aaaa, rindu kot nak main2 balas kad rayaa. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah. Lama dah tak berbalas balas kad raya nie. Hehe :)

      Delete
    2. untung la dapat kad raya...mesti rasa nostalgia kan dapat kad raya di zaman2 moden camni...tp awal betul ek dapat kad raya....lama lagi nak raya.... :)

      Delete
    3. Satu satunya kad raya XD A'ah, nostalgia. Hehe
      Awal sebab nanti lambat pos tak sampai lak. Kekeke

      Delete
  3. Elina bila lagi nak bagi Anas kad raya ni? Dr taon lepas dah tunggu ni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anas pun. Bila lagi nak bagi kad raya kat saya nie. Haha XD

      Delete
  4. ehheeh.. cik en baru dpt 1 kad raya..

    ReplyDelete
  5. dedulu abang gua selalu anta kad raya bermusikal ke gua di kg. tp bila gua dh tua bangka ni dh takde lagi dah.. woowoo TT_TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa kad raya bermusikal. Hehe
      Takpe. Terimalah nasib sebagai seorang tua bangka yang sunyi :'( Kekeke

      Delete
  6. takde ke org nak kasi aku kad raye.

    *nanges

    ReplyDelete
  7. Waahh,dah lama saya tak dapat kad raya,tahn last dpt pon dh tak ingat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuu laa. KTC pun baru dapat setelah sekian lama :)

      Delete
  8. Bestnya berbalas-balas kad raya ni. Nak buat cenggitu juga tpi takde masa :( hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah. Best kan :) Takpelah. Kalau takde masa boleh manfaatkan segala kecanggihan yang ada sekarang. Hehe Tapi ofkos laa feeling dia tak sama --'

      Delete
  9. Wah seronoknya dapat kad raya..:) dah lama x dapat kad raya..dulu siap gantung kad raya...hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. A'ah. Dulu siap buat hias rumah lagi. Haha :)

      Delete
  10. tahniah.. baru dpt sekeping kad raya. heheee

    ReplyDelete