Thursday, 11 June 2015

Can't Wait XD

Assalamualaikum.

Emak dan bapak merancang nak buat kenduri hujung minggu nie. Pestime buat kenduri kat rumah sendiri. Alhamdulillah. Selalunya tumpang sekaki kenduri kat rumah maknek jer. So, kalau buat kenduri kat rumah sendiri nie sudah semestinya double triple eksited

(Uhuks, ekceli nie kali kedua. Pestime masa rumah siap dibina. Tapi masa tuu aku kecik lagi. Kekeke)

Nie nak buat kenduri sebab dak abangs dah berkhatan hari tuu. Kebetulan pulak dah nak masuk Ramadhan. Buat laa sempena Ramadhan jugak. In shaa Allah, semoga tiada aral melintang.

Hampir 3/4 barang keperluan dah beli.
Bakul moto tak muat XD

Padi pun dah jemur.
Dah masuk mesin.
Dah jadi beras :D

Surat jemputan pun dah.
Simple.

Updated : Sorry. Picture has been removed -

Tak sabarnyaaa. Kekeke Esok dah start potong potong, kemas kemas, apa semua. Semoga semuanya berjalan lancar. In shaa Allah, Amin :D

Pssst. Ada petua hilangkan sunburn tak? XD

16 comments:

  1. dayang senandung ehh xD u are beautiful on your on ways. hihi

    ReplyDelete
  2. okeyh. first time tgk doa selamat ade mcm kad jemputan. hehe.

    ReplyDelete
  3. Guna kentang pun boleh hilangkan sunburn. Kak Sha dah test ritu =)

    ReplyDelete
  4. @KorN Ye eyh? Kat tempat saya memang pakai surat. Tapi yang simple simple jer laa Hehe

    ReplyDelete
  5. @Nurul Shahira Owh ye eyh? Semua dah habis kena goreng. Terpaksa laa beli lagi nie. Kekeke Thanks share :)

    ReplyDelete
  6. semangat haa buat kenduri doa selamat siap ada kad jemputan.. ecece... posing ayu pegang senduk.. ehehe

    ReplyDelete
  7. Siap ade surat jemputan ? fuhh, style :)

    ReplyDelete
  8. @Zizie Zack Kat tempat ZZ tak pakai surat eyh? A'ah ya. Seharusnya posing ayu XD

    ReplyDelete
  9. @Nurulhuda Abu Hassan Style? Haha Apasal semua hairan pasal surat nie. Rare ke? Haha

    ReplyDelete
  10. wahwah. enjoy yr kenduri akak. hehe.

    ReplyDelete
  11. tomeyy posing tpi kntang goreng..hehhehehe..cuba ktk try oatmeal mask untuk sunburn di muka..

    ReplyDelete
  12. @Farra N Oatmeal mask? Macam penah dengar. Kelak survey gik. Hehe Anyway, thanks.

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Woot woot. Ada sebarang jalan penyelesaian ? Kekeke

      Delete