Tuesday, 30 June 2015

Aku yang Masih Belasan Tahun

Assalamualaikum?

Hari nie last kau berada dalam lingkungan belasan tahun. Nampaknya, masa bergerak begitu pantas walau 24 jam 1 saat sekalipun. Umur "puluhan" yang akan kau lalui lepas nie tidak sama dengan umur se"puluh" tahun yang pernah kau lalui dulu. Apa apa pun, good luck and have a nice journey !

Dan semoga nanti kau jadi lebih baik dalam semua sudut. Baik sikit pun takpe. Janji baik. Tak buat jahat pun dah kira baik. Dan tabah. Dan ikhlas. Dan bersyukur. Dan dan dan... Jangan malas malas. Dan jangan nak diam sangat. Belajar laa berkomunikasi. Menyusahkan betul lah kau.


Bye bye, teen...

Daripada,
Aku yang masih belasan tahun.

20 comments:

  1. selamat melangkah ke alam ketuaan, muahahaahaha! ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wuwuwuwuwuuu Cik Zyra mu tunggu aku datang ke alam mu. Haha XD

      Delete
  2. haha. usia dan pengalaman mematangkan diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah. Harapnya begitu laa. Haha :)

      Delete
  3. Hehehe, selamat datang ke umur 20-an, dekat sini kita ada biskut percuma. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Oh, biskut percuma? Yeay yeayyy ! XD

      Delete
  4. selamat datang ke era 20-an... hehehe :)

    ReplyDelete
  5. Lewat tak kalau nak ucap selamat hari tua jugak...hehehe
    Be nice. Umur puluhan ni banyak cabaran yang menunggu tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lewat tak lewat, terima kasih :) Hehe
      In shaa Allah. Fuhhh *lap peluh

      Delete
  6. 20 tahon! YAY! masuk two series. Go! go! Selamat ulangtahun ke 20 Siara Elina. Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur :) selamat menjalani kehidupan dgn umur baru ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, nampakya Anas begitu teruja. Haha
      Terima kasih. In shaa Allah. Amin. Harap harap macam tuu laa ^^
      Hadiah mana hadiah? :P

      Delete
  7. Replies
    1. A'ah, Abang Sarip. Abang Sarip berkenan tak Abang Sarip??? Hahaha

      Delete
  8. hahaha biasa tu mesti rasa cam xpercaya kan.. eh eh dh masuk 20 tahun? akak dulu camtu gak.. XD. anyway happy belated birthday :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pfft. Memang pun T_T
      Terima kasih kak IH :) Hehe Hadiah takde? :P

      Delete
  9. dalam pic tu nampak mcm tension jer hehe

    ReplyDelete
  10. hehehe!! welcome to 20's 20's dear :)

    ReplyDelete