Tuesday, 19 May 2015

Panggilan Temuduga SPA :D

Assalamualaikum !

Lulus jer exam online bulan lepas, aku sentiasa tertunggu tunggu panggilan daripada pihak SPA. Ahaha -..-



Alhamdulillah. Entah kenapa rasa teruja :D Hikhikhik ~

Ke Sibu lagi kekiter :P

22 comments:

  1. Wahh goodluck tau! Jawab soalan yg dia tanya elok2! :D

    ReplyDelete
  2. chaiyokkk...gudluck ok...^__^

    ReplyDelete
  3. Wah, dulu tahun 2011 pernah dapat jugak pergi interview ni, untuk Pen. pegawai Farmasi, tapi takde rezeki pon. Prepare elok2, be confident, prepare elok2 yang mana ada kaitan dengan skop jawatan adik nnti :) Goodluck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke. Hehe
      Saya pun ada jugak interview tahun lepas. Tapi tak berjaya.
      Yelah, mungkin bukan rezeki ^^
      Anyway, yups, in shaa Allah. Terima kasih, ye :)

      Delete
  4. Tahniah dear! Good luck!


    Jemput singgah ke blog saya:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. In shaa Allah, terima kasih :)

      Delete
  5. Tahniah awak. Good luck untuk interview tu nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. In shaa Allah, terima kasih :)

      Delete
  6. Happy jgk utk awak!! semoga temuduga berjalan lancar, insyaAllah amin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Amin, in shaa Allah. Harap macam tuu laa. Terima kasih ^^

      Delete
  7. akk pon dpt interview tu..
    tp xnk g kot...hihi..
    all da best dik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa, napa taknak gi :P Hehe
      Yups, hope so. Amin, in shaa Allah :)
      Thanksss !! :D

      Delete
  8. wahhhh, dapat tuuu jangan lepaskan peluang!

    ReplyDelete