Sunday, 10 May 2015

Farewell

Hai, saya dah balik !

Tamat sudah pengembaraan 23 hari kat Matu. Eh, pengembaraan? Melakukan aktiviti yang jarang dapat dilakukan bersama Aini merupakan sebuah anugerah (lah sangat) :P

Masih seperti dahulu :')

1) Layan Running Man + cita omputeh sampai lewat malam sambil melahap kuaci + masakan Aini

Novel seram memang santapan aku. Wahaha

2) Lepak and BBQ kat bengkel

Andak tukang buat api XD

Layan suasana senja depan bengkel

Malam :)

3) Berbasikal

Terbiasa pakai moto rasa macam bahaya lak takde side mirror --'

4) Merempit sekitar Matu


Best gillowww

Vrooom

Pestime rasanya masuk Kampung Sok :)

Pasar Matu :)

5) Lepak kat Pantai Kuala Matu



6) Memerahkan kuku malam malam + layan bola sepak

Tak rata --'

7) Jogging pepagi

Tudung haruslah Hello Kitty ye kawan kawan. Oh, kasut pinjam XD

Suasana pagi yang UMPHHHHH !! Such a nice view laa :)

8) Pegi Pesta Kaul, Mukah

Bersih jugak Mukah nie :)

Pestime jejak kaki kat Mukah. Mekah bila lagi? Kekeke

Jom ke tapak pesta :)

Babun termenung.

Sesak -..-

Bergayut pulak dah --'

9) Jalan jalan kat Daro

Cantik, kan ^^

10) Singgah Kolej Vokasional Sibu

Masa nak balik Saratok semula, sempat singgah kat Kolej Vokasional Sibu. Nak hantar kari ayam untuk Aida. Hehehe Tapi aku tunggu dalam kereta jer laa.

Pestime singgah sini :)

Nice view :)

Hope lain kali dapat balik Matu lagi. Alhamdulillah, Allah menjaga setiap langkah aku di sana. Family Wo sangatlah baik and pemurah. Dulu, kini, dan selamanya T_T Terima kasih. So, sudah tiba masanya untuk aku kembali ke pangkuan family tercinta !!


Farewell.
Allah knows when we shall meet again :'D
In shaa Allah.

6 comments:

  1. yg bergayut kat tali tu nampak best je :D

    ReplyDelete
  2. comell nya bekas color kuku tu.. :P

    ReplyDelete
  3. yg part merempit dan berbasikal. srius.. rndu mau main basikal. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekceli, saya pun baru jer dapat main basikal semula setelah sekian lamanya. Haha Jakun -..-

      Delete