Wednesday, 15 April 2015

Last Day :D

Assalamualaikum.

What? Last day? --'

"malangnya anda masih belum sedar..."

Ya. Masih belum sedar dan tak sedar sedar. Childishhhhh lagi !! That's why laa today merupakan last dayyy !!

Sunyi. Ngantuk. Bosan.

Makanan malam nie.
Nie pihak Sugarbun sediakan.
Bukan aku bekal ye kawan kawan --'

Selamat tinggal uolls. Kanak kanak riang ingin mengundurkan diri malam ini. Korang conquer laa tempat tuu sepuas puasnya okey. Bye bye. Hikhikhik --'

MATU, mu tunggu wa datang !!

28 comments:

  1. 2 tahun..? ahahha... tipu...

    ReplyDelete
  2. aippp. last day kah? huhu. xpe xpeee. heeee

    ReplyDelete
  3. baru dua tahun rupanya..dah pandai berblogging..bijak2..hehe

    ReplyDelete
  4. bila tengok bekal tu. nasi dengan sosej.. rasa rindu pulak zaman persekolahan.. sebab asal pergi skolah. selalu bekal nasi dengan sosej

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuu bukan bekal. Tuu makanan yang diorang sediakan untuk pekerja T_T
      Erm yaa, biasanya kalau bawak bekal ke sekolah biasanya sosej jadi menu utama :P

      Delete
  5. aik, dah last day keje dah? adoii akak xD

    ReplyDelete
  6. Whattt? 2 tahun je? Serious lah hahaha kenapa beza sangat hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah, 2 tahun jer. Ahaha Entahlah Kak Nad :P

      Delete
  7. salam.. saya blog walking hari ni.. follow sekali hehe..
    lau blogwalking t meyh la singgah
    eyrasaha.blogspot.com..
    salam blogger :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.
      Terima kasih ye.
      In shaa Allah :)

      Delete
  8. cemane nak check umur mental tu?

    ReplyDelete
  9. mudanya, baru 2 tahun. hehehe...


    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature).

    ReplyDelete
  10. ujian apa check mental tu eh kakak tiri? :P

    ReplyDelete
  11. biak era 2020 lak xmustahil..hahahaha...

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Taklah. Badan dah cekeding kalau diet jadi tulang terus --' Haha Tuu makanan yang diorang kat tempat keja sediakan :)

      Delete