Thursday, 26 March 2015

UPU? SPA? UPU? SPA?

Assalamualaikum !

Petang tadi dah update UPU. Buat pilihan tak susah. Yang susahnya adalah macam mana nak hidup dengan pilihan yang telah dibuat --'

Semak samun

And aku ada terima SMS daripada pihak SPA jugak. Exam online? How?


Benda benda macam nie laa yang buatkan aku rasa berbelah bahagi. Tolonglah jangan seraboit kan kepala hotak aku --'

Kbye.

14 comments:

  1. Exam Online tu sama macam kita exam SPM on paper tuh. Cuma kena buat dalam talian, dan ada masanya yg akan diberitahu dlm email tu. All the best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeke. Hehe Terima kasih ye ^^ In shaa Allah, in shaa Allah :D

      Delete
    2. Betul tu, skunk ni dh senang xmacam dulu.... jawab tau mungkin ti dapat kerja under gov.....;-)

      Delete
    3. In shaa Allah. Terima kasih ye ^^

      Delete
  2. same .. natrah pun pening mw pilih apa .. dlm dilema .. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha Apa apa pun, all da best :D In shaa Allah. Amin :D

      Delete
  3. Woah.. baik try ja jawab exam spa tu. Yaya slalu tolong kakak spupu jwb exam online spa8. Baru2 ni kitorang jwb untuk pegawai psikologi punya. Alhamdulillah lulus. Ada tiga paper kena jwb. Satu bab2 mcm pngajian am punya. Satu yg maths2.. satu lg yg bab diri. Good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeke. Saya nie pestime --' Huhu
      Harap harap berjaya laa kan. In shaa Allah :D Amin. Terima kasih ye :'D
      Btw, tahniah sebab lulus :P

      Delete
  4. jawab je spa tu, cuba nsib, pd msa sma apply upu.. sbb skrg kerja mmg sgt susah evn da ada degree,, kalo dpt spa, under gov.. gaji tiap thu naik then blh wt pjj tme kerja..da ada dip n dgree blh exam naik pangkat,,aslkn dpt msuk gov je dlu skrg ni.. btw, g luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yups, in shaa Allah, semoga tiada aral melintang :D
      Terima kasih ye :'D

      Delete