Monday, 2 March 2015

STPMers

Assalamualaikum !

Actually, aku dah tau awal dah result aku berapa. Bocor. Kah ! Tapi tapi tapi, result aku sungguh tidak memuaskan --'

Updated : Sorry. Picture has been removed -

Dah agak dah akan jadi macam nie. Terutamanya Ekonomi. Aku memang sengaja tak repeat sebab aku memang tak mampu nak bawak. Kbye.

Terima kasih, Allah sebab aku sempat sampai ke tahap ini. Sorry mak, sorry bapak, sorry cikgu --'

72 comments:

  1. itulah. haritu mpm kata result tak rasmi. harap-harap lah result naik lagi. tapi sama je rupanya. jealousnya tengok BM awak T.T . congrats awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyh, Pra U jugak eyh =) Haha Ye laa kan. Saya pun ada terfikir macam tuu jugak =P Kihkihkih
      Alhamdulillah, BM okey. Huhuhu
      Btw, thanks yee, awak pun congratesss =D

      Delete
  2. congratulation! jom masuk degree~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thanks =)
      Ya ya ya, in shaa Allah =D

      Delete
  3. banyak nya kertas dalam satu subjek . hehehe. esok sy pula nak tau result SPM. nak kena prepare tissue esok. huk huk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyh, takdelah. Tuu ikut semester, tuu yang macam banyak jer =) Hehe
      SPM eyh, goodluck dear =) Aloooo, kena prepare tisu pulak dah. Haha =P
      Keep calm and all da best for you, in shaa Allah =D

      Delete
  4. tahniah KTcinderella.. :) yaya pun dah dpt result spm.. krik2 haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih, dear =)
      Waaaa, hehehehe Bape bape =P

      Delete
  5. alhmdullilah..
    ayu suke ekonomi laaa...
    pssstt done follow sini jugak
    #1010

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, hehe =)
      Waa, suka Ekonomi? Saya kuranggg suka =P Hehe
      Ya ya ya, thanks follow =D

      Delete
  6. tahniah KTC =D seyez jelez sungguh tgk BM KTC

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih =) You too, geng.
      Alaa, nak jeles apa. Huhuhu Awak dapat 3 lagi best =D

      Delete
    2. baru perasan, KTC tak amik PP. nnt KTC nk apply course apa dan pilih u mne? kut sama ke nnt. Y

      Delete
    3. A'ah, tak ambik PP pun =D
      Tak pasti lagi nak apply course apa. Ikutkan taknak laa ambik course yang sememangnya fokus pada pengiraan apa semua. Saya lemah sikit bab tuu. Sekarang tengah research syarat kelayakan. Hehe Kalau boleh laa, nak apply U kat Sarawak nie jer. Kalau boleh. In shaa Allah =P Ngee ~
      Kalau ada jodoh masuk U sama best jugak nie =P Wiwit. Hehe
      Awak pulak macam mana?

      Delete
    4. nk apply sabah sarawak, tp family tak bagi. sedih. tp tetap apply jgk. uum pun apply.

      Delete
    5. Laa yeke. Hehe Takpe, pujuk pujuk aa family tuu =P
      UUM? Saya pun ada jugak apply jugak =D

      Delete
  7. tahniah... apa pun keputusan, xsemestinya berhenti di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih =D
      Yups, harap macam tuu laa eyh. In shaa Allah =)

      Delete
    2. insyaAllah.. rezeki Allah kan luas ;)

      Delete
    3. Yups, betul tuu. In shaa Allah ^^

      Delete
  8. wahh tahniah kak! jom dak2 stpm dgn spm serbu upu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih, dear =D
      Yeayyy, jom jom jom. Kasi gegar Hehehehe =P In shaa Allah =)

      Delete
  9. Tahniah. Jangan mudah menyerah kalah. Perjalanan masa depan masih panjang. U can do it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, alhamdulillah =)
      Yups, in shaa Allah =D

      Delete
  10. tahniah ya. :)
    sambung degree cepat2. hehee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih =D
      Ya ya ya, in shaa Allah kalau ada rezeki. Hehe =)

      Delete
  11. rezeki memasing..jgn risau..
    dah di janjikan dah pun..
    just keep calm & be strong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah =D
      Yups, in shaa Allah, terima kasih =D

      Delete
  12. Lepas ni, plan ahead. Nak mintak mana. Jangan risau pasal pointer, yang penting usaha dulu. Kalau Allah dah tetapkan yang itu rezeki awak, then its yours. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah. Thank you so much, kak ='D

      Delete
  13. alhamdulillah tahniah... meh mtk UUM meh.. leh jumpe... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih =D
      UUM ? Haha In shaa Allah. Boleh, boleh =P

      Delete
  14. Tahniah, Cikna dulu fail sejarah sampai skunk mummy Cikna still ingat pastu kena kutuk kaw2 punye....;-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih =D
      Laa yeke. Haha Sabar jer laa =P

      Delete
  15. wahh samelahh kita stpm jugakk hihi :)
    result bm kita sama ;)
    sebelum ni pon saya gagal 2 sem ekonomi then saya repeat nasib baik dapat naik.
    papepun gud luck moga2 kita dapat masuk u nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geng ! Hehe
      Yeke, sama eyh. Alhamdulillah =D High five =P
      Wuwuwuwu Saya tak repeat pun T_T Tahniah tau =D
      Ya ya ya, in shaa Allah, goodluck and all da best !! =D Amin.

      Delete
  16. good luck,,hehee..
    apply la UM ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, terima kasih =D
      UM? In shaa Allah. Boleh boleh. Hehe =D

      Delete
  17. Replies
    1. Alamdulillah, terima kasih =D
      Yups, in shaa Allah. You too =')

      Delete
  18. congrats ya..hehehe. ekonomi memang susah sikit bagi saya. time kat kolej dulu subject tu la yg buat pointer turun.. hurmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih =D
      Kan kan kan. Hurm. Saya kalau bab Ekonomi memang kureng sikit.
      Masa apply UPU memang berusaha elakkan bidang yang fokus dengan ekonomi =P

      Delete
  19. Congratulation :)

    takpe dah buat yg terbaik dah :D fufufu..

    and good luck for UPU :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, thanks =D
      Yaa, in shaa Allah =D Hope so. Hehehe

      Delete
  20. Replies
    1. Hebat celah mana --'
      Alhamdulillah, terima kasih =)

      Delete
  21. congrats...semoga dipermudahkan urusan seterusnya pulak..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih =)
      Yups, hope so. Amin, in shaa Allah =D

      Delete
  22. congrats kak! bagi kite sejarah tu yg paling susah kot -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, alhamdulillah =D
      Yeke. Hehe Boleh laa. Tapi akak lebih suka Sejarah daripada Ekonomi. Sebab takde pengiraan. Kihkihkih ~

      Delete
  23. Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih =D
      In shaa Allah. You too, dear =')

      Delete
  24. apa2 pn tahniah deng..boleh lah melangkah ke step yg seterusnya.. wish u luck! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, makseh, kak =D
      Aok, in shaa Allah =D Hehehehehe ^^

      Delete
  25. Congratulations! & semoga succes selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih =D
      Yups, in shaa Allah ^^

      Delete
  26. Alamak! Gambar tu dah hilang. I cannot see :(

    p/s: Whatever your result is congratulation!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngeee. Result cukup cukup makan --'
      Thanks btw :D

      Delete