Tuesday, 31 March 2015

Jeng Jeng Jenggg :D

Assalamualaikum.

Ini adalah pengalaman pertama aku mendapatkan barang secara online. Nie pun sebab ianya adalah free dengan menggunakan voucher :D Eyh, kalau bab barang free laju jer --'

Yeayy !!

Tak sangka pulak sampai hari nie. Thanks GD Express ! Anyway, bila masa pulak Chop Tong Seng jadi agent GDex nie?

Parcel kittew

Baiklah. Mari kita tengok isi di dalamnya secara berjemaah.



Alhamdulillah semuanya selamat sampai dan dalam keadaan yang baik. Thank you so much Zalora for our collaborations and for the voucher. I am so very very the glad laa :'D Ahh, broken English lagi.

Abaikan.

20 comments:

  1. bestnya ada beg baru. :D
    nak beg baru jugak la. T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah :D
      Ya ya ya, semoga berjaya mendapatkan beg baru. In shaa Allah :D

      Delete
  2. Reward untuk diri sendiri haruslahkan...kan..kan...??

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya... yeyehhh dapat beg baru...

    ReplyDelete
  4. x pernah beli kat zalora lagi. huhu

    ReplyDelete
  5. Wah wah wah.. bestnyaaa. Nak shawl jugak. Hahaha. Xpernh lg shopping online. Grrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah :D
      Nak shawl? Suka pakai shawl eyh ;) Hehe
      In shaa Allah, satu hari nanti try aa :D

      Delete
  6. Lawa lah beg tu..smart..Kat website zalora tu, okay juga kah harga2 barang yang dijual?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah :D
      Harga? Kalau tengok daripada barang yang saya dapat, harga dia kira okey laa. Sesuai dengan kualiti :) In shaa Allah.

      Delete
  7. very very the good aaaa :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, murah rezeki :)

    ReplyDelete