Monday, 23 March 2015

Inilah Keterujaan :D

Assalamualaikum !

January lepas, aku cash out Nuffnang buat pertama kalinya. Alhamdulillah, cek pun dah sampai beberapa hari yang lalu.

So, aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak kepada semua yang sudi singgah and selalu singgah menjenguk KTC. Terima kasih jugak kepada yang rajin menabung tuu. Semoga Allah swt sentiasa merahmati kalian. Amin, in shaa Allah.

Updated : Sorry. Picture has been removed -

Alhamdulillah. Dapat merasa Sony buat kali kedua dengan hasil Nuffnang. And aku dah dapat berblogging seperti biasa. TERIMA KASIH *Muah setepek !

20 comments:

  1. Saya singgah penuhkan kembali tabung.....

    ReplyDelete
  2. Wah.. untung nyaaaam grrrr. Haha. Tahniah kak sbbb brjya guna duit sndiri.

    ReplyDelete
  3. woaaa..bestlahh..hahaha..mcm biasa isik tabung ktk skali.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best best. Alhamdulillah :D Aok, makseh, kak :D

      Delete
  4. belum pernah lagi merasa duit nuff hehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih, kak Sally :D

      Delete
  6. wahh dah dapat cash out nuffnang.
    jelly disini sebab saya masih ternanti nati cheque nuffnang sampai :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Haha Jelly ke. Sabar sabar. Saya pernah mengalaminya :P

      Delete
  7. Wah, tahniah. Kak Sha belum pernah rasa cash out Nuff. Mintak2 berjaya nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Thanks, Kak Sha ^^ Adalah rezeki tuu nanti :D Amin.

      Delete
  8. Tahniah kerana berjaya menahan sabar selama setahun. :D

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, tahniah ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih, kak Farah :D

      Delete