Friday, 27 March 2015

Alkisah Jam Tangan

Assalamualaikum wbt :D

Walaupun handphone kita sudah tersedia jam, tetapi pemakaian jam tangan sangat penting ye. Pegi mana mana pun nak kena tengok jam. Terutamanya buat si kaki jalan macam aku nie. Bukan sahaja penting, ia juga membuatkan kita nampak sungguh BERGAYA !


See? Jam tangan juga boleh mencairkan hati sanubari seorang wanita. Haha :P

Sekarang nie kalau nak beli jam tangan tak susah. Mana mana pun boleh cari. Dunia sekarang pun dah maju kan. Beli jam tangan online pun boleh :D Takyah aa nak berpeluh peluh, bersesak sesak pilih jam tangan --'

Yang susahnya adalah nak pilih yang mana satu. Yelah, sekarang nie ada banyak jenis jam tangan. Semuanya nampak cantik menarik tertarik. Boleh berpinar bijik mata :P Haha

Ada yang simple tapi berstyle, contohnya yang bertali kanvas macam nie :


Ada jugak yang bertali kulit. Walaupun ringkas tapi nampak sangat classy ye.


Ataupun yang bertali besi. Haa, yang nie nampak elegant dan mewah sikit.


Banyak lagi aa. Aku pun taktau berapa banyak jenis jam tangan dalam dunia nie. Pilih jer yang mana satu kita nak. Harga tidak menjadi masalah. Sebab harga jam tangan sekarang kebanyakannya mampu milik.

Ehem. Tetiba rasa macam nak beli jam tangan baru laa pulak :P

-Sponsored Post-

9 comments:

  1. kan?? sekarang memang banyak dah yang jual jam online. yg mahal, yg murah semua ada.. design pun mcm2.. tp kkak dah lama x pkai jam, tunggu org hadiahkan ja.. tu pun kalau ada.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. saya pula suka beli jam tangan yang nampak macam mahal tapi sebenarnya murah :-)

    ReplyDelete
  3. Lelaki nampak macho bila pakai jam tangan???
    **terus selongkar laci cari jam tangan**

    ReplyDelete
  4. jam tangan, kalau dengan saya, berpisah itu pasti..haha

    ReplyDelete
  5. uahhh.. saya dgn jam tgn tak boleh dipisahkan.. kalau pergi memna.. nampak jam tgn.. mesti duk situ merenung tajam dari satu ke satu jam tgn.. walau duit takdak.. tetap rasa nak beli. hahaha.. itu lah kegilaan sy

    ReplyDelete
  6. hahaha. Saya suka tengok design jam , tapi entah kenapa, diri ni macam tak boleh bersatu dengan jam. Rasa janggal. Hahaha

    #blogwalking #nuffclick

    ReplyDelete
  7. jam saia dah hilaaang. huwaaaa. mari menangis berjemaah ye kak siara. HAHAH. ok tak lawak.

    ReplyDelete
  8. yup betul, pakai jam tangan mmg smart hehe! btw akak tiri :p, malam ni sya ada update pasal jam murah + cantik utk keluarga cinderella heheh, tepat pukul 12 ni ye :D (kalau sudi singgah, tkpaksa pun hehe)

    ReplyDelete
  9. Suka juga tengok orang yang pakai jam tanga. lagi-lagi kalau orang tu pakai jam dekat tangan kiri.

    ReplyDelete